Ранни записвания за Почивка на остров Закинтос

Ранни записвания за Почивка на остров Закинтос
8 дни / 7 нощувки

Маршрут:
София - Солун - Йоанина - Патра - Килини - ферибот - о.Закинтос - ферибот - Килини - Патра - Йоанина - Солун - София

Цена от: 529 лв.
Изпрати запитване
Програма

 

 

 

 

 

8 дни / 7 нощувки


ЦЕНА: от 529 лв.


1 ДЕНСофия – остров Закинтос

Отпътуване от София в 6.00 ч. от ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“), в 6.30 ч. от автогара „Сердика”, в 7.00 ч. от Студена - бензиностанция "Shell/Mc Donald's", в 7.30 ч. от Дупница, в 8.00 ч. от Благоевград, в 9.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата - Килини - остров Закинтос. Пристигане вечерта. Настаняване. Нощувка.

2 ДЕН    Закуска. Свободно време или по желание панорамна обиколка на остров Закинтос: столицата Закинтос : площад „Св. Марк” с католическата църква и Музея на Соломос и Калвос – най-известните поети на Закинтос; площад „Соломос” с прекрасни сгради, отразяващи типичната атмосфера на Закинтос; Византийският музей и Градската библиотека; Храмът на Дионисий. Волимес – традиционно селище, чиито жители преживяват от собствено произведени суровини, и известно с ръчно изработените килими, покривки и пердета; фотопауза на панорамната площадка над Залива на контрабандистите със спираща дъха гледка; посещение на фабрика за зехтин за кратка беседа и възможност за закупуване на зехтин. Нощувка.

3 ДЕН – остров Закинтос


Закуска. По желание и предварителна заявка екскурзия до  залива Лагана – с един от най-големите плажове на Гърция и естествено местообитание на средиземноморските костенурки карета, за разходка с корабче (продължителност 3 часа) до остров Маратониси и наблюдение на костенурките. Нощувка.

4 ДЕН – остров Закинтос

Закуска. Свободен ден. По желание и предварителна заявка: трансфер до плажа "Банана бийч" за свободно време за плаж (около 6 ч.). Нощувка.

5 ДЕН остров Закинтос

Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия с кораб до Сините пещери и Залива на контрабандистите – най-екзотичното място на острова със спиращи дъха гледки: свободно време за плаж и разглеждане на кораба, претърпял крушение в залива; Сините пещери, разположени в най-северния край на острова, наречени така заради ярко синия цвят на морската вода, която се отразява в тях. По желание и предварителна заявка вечеря в таверна. Нощувка.

6 ДЕН остров Закинтос

Закуска. Свободен ден. По желание и предварителна заявка: трансфер до плажа "Лагана" за свободно време за плаж (около 6 ч.). Нощувка.

7 ДЕН остров Закинтос

Закуска. Свободен ден. Нощувка.

8 ДЕН остров Закинтос – София

Ранна закуска или сух пакет. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil" (бул. „Сливница", след кръстовище Орион), автогара „Сердика", ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) късно вечерта.


Ранни записвания до 30.04.2019 г.!

ати Цени
23.06.2019 575
01.09.2019 585
08.09.2019 575
15.09.2019 529

 

Цената е в лева на човек в двойна стаяЦената включва:


Цената не включва:


Допълнителни екскурзии:

 


Други: